Vi var en gruppe på 10 som reiste for å få faglig påfyll og ha sosialt samvær.

Det gikk fint det……

Dag 1:  Vi kom frem, spiste felles middag og det ble tidlig kveld.

Dag 2: Kurs. Jeg hadde kurset  frem til lunsj. Bra respons, de lærte mye. Jeg valgte å heller slappe av etter økten på hotellrommet, ikke var jeg suulten helle,r etter og spist stor frokost.  Derfor valgte jeg ikke å spise lunsj da- Hun som overtok etter lunsj, sa at det var veldig hyggelig at det var så mange med og spiste: “men det  var vel mye god mat i godt drikke”! Jeg var den eneste som ikke var med til lunsj….  Hva f… tenkte jeg, for jeg hadde ikke sittet å pjallet på rommet kl. 11 på formiddagen for å ikke gå til lunsj, telte til hundreogørti og hun overtok resten av dagen.

I pausene deretter kom de andre til meg og sa det var ufint hva hun hadde sagt. Jeg svarte at jeg ikke brydde meg, men når de andre reagerte tenkte jeg jo litt.

Ut å spise på kvelden, og noen av oss hadde lyst på og gå på karaokebar på kvelden. Det ble ikke godt mottatt, selv om kvelden var fri til å gjøre hva en ville. Da hadde vi sittet og vært sosial på en pub i to timer før det, for de ville ikke de.

Karaoke var kjempemoro det, men en danset litt mer med ei enn de andre…

Da skjønner dere vel, hva jeg skjønte vel sent. De ble kommentert og nærmest utstøtt, for han var gift og hun ikke. De var med på markedet og kjøpte lin og krystall, men det ble kommentert om de så på hverandre. Ingen snakket med henne ved frokostbordet.

Om kvelden spiste vi middag, og like pottesure folk for at vi gikk på karaoke istedet for å legge oss.

Dagen etter var v i ganske delt, lin og krystallmenneskene som skal rakke ned på andre gikk dit. Vi andre, noen tstøtte, koste oss i byen.

Jeg blir så eitrande (veldig om dere ikke skjønner dialekta) forbanna. Om de tror noen har vært utro, hva har de med det? Hvem vet om de delte rom, ikke jeg iallefall! Hvorfor fikk ikke han dritten som faktisk var den som eventuelt hadde vært utro, neida de skulle plage hun single som ikke hadde gjort noe mere galt enn å danse med han på karaokebaren, som jeg vet. Men noen av de andre vet sikkert hva som foregår på hvert rom om natta.

Siste dagen snakket ikke noen med henne ved frokostbordet, men vi andre prøvde å ha en fin dag. Vi var ganske delte da, og flyturen tilbake  var de likedan.

Hvordan kan noen stille seg som dommer over andre? Hvem av de vet om de evt delte hotellrom en natt? Hvor smålige kan folk være? Hvorfor skal de ramme den som ikke er sterkest psykisk, i stedet for han som evt hadde noe å forklare når han kom hjem.

 

Turen var fin, tross alt.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende