En dag denne uka jeg kom hjem fra jobb sa yngste sønn til meg: “Mamma, det er døde fugler i kjøleskapet!” Jeg måtte forsikre meg om hvor mye død av pene vesener jeg så,  før jeg kunne åpne det.

Nå er det slik at min eks og barnas far er ivrig fisker og jeger, eldste sønn er blitt som han. Jeg har hatt mine turer i skog og mark samt ved utallige elvebredder og i båt opp gjennom årene. En ting er butikkjøpt men noe annet er å se de nydelige dyr, fugl og fisker dør. Jeg skal innrømme jeg har endel fisk på samvittigheten, men å blogge, sløye eller ribbe er ikke min ting.

Jeg må innrømme at når jeg fiska sei i Saltstraumen ble jeg også ivrig. Halte i land sei på sei, de bet ikke engang på for det kokte av sei der. Jeg halte opp og halte opp, nytt agn og stakkars seiene jeg fiska måtte ligge og sprelle med kroken i munnen for jeg orket ikke drepe dem. Dumme samboer (som han het da) var travelt opptatt med å fiske sine.

Etter år med dette, og til og med døde trost i fryseren (skal visst være fint å koke suppe på, men det gjorde ikke jeg nei), så har mitt kjøleskap og fryser ikke bydd på store overraskelser. Til min sønn begynte…

Nå har jeg åtte hele, uribba skogsduer i kjøleskapet!!!! Er glad jeg ikke ser øynene dems. Men jeg ser en vinge stikke opp av poser her og der. De blir visstnok mer møre ved å ligge i kjøleskap i 10 døgn!!!!!! Grøss :(

Jeg husker stakkars harene, eldstesønn skjøt i fjor, de ville jeg ikke se! Men slik mat hadde jeg nok takket ja til på resturant….

Ikke er jeg særskilt byjente heller, selv om det kanskje virker slik….

Tips oss hvis dette innlegget er upassende