Den nye vgb på norsk har lært meg å utvide mitt norske ordforråd, ikke vet jeg hva de betyr men noen (få) av dem skjønner jeg hva hensikten med er, her er noen av de nye norske ordene:

Widget: betyr et eller anna om hvordan instille eller installere noe på bloggen, kanskje…?

Dashbord: et sted du sikkert kan gjøre mye rart, OBS betyr ikke å stange hodet i bordet, veggen, laptopen eller noe annet…. noen bedre forklaring?

Avatar: et sted som gjør at du kanskje kan legge inn et bilde et eller annet sted, tror profilbilde…?

Your Avatar: er visst det som skal vises ved profilnavnet når du kommneterer, noen ser mitt som jeg ikke vet hva er, jeg ser bare svart firkant…

Design, Theme Options: her er mange muligheter til å velge hvordan ting skal se ut basert på gode norske ord slik som: body layout, global body font, CSS settings, Sidebar featured embedcode osv…

Ellers har vi META, RSS, Geoid osv, osv.

Trur jeg har gått glipp av noe i norsktimene jeg…….

Men det finnes heldigvis snille mennesker her inne: LeylaM, Catylyzator, Nisselue, Sandri, Carpe50, Grublert osv., osv…. Takk til dere snille mennesker :)

Jeg har sett et lite lys i dag når det gjelder bloggen:  plutselig var sist fem kommenterte inne !!! De datt fort ut da, men de jobber nok med dette. Og hvis vi får fem siste kommenterte og fem siste innlegg så kan de sikkert få til 50 eller 100 siste av begge deler bare vi gir de tid, men vi bør vel si ifra ;)

Håper dere prøver å klamre dere fast til bloggen, ting kan bare bli bedre …. :)

Tips oss hvis dette innlegget er upassende