Mange som bor nord for der jeg bor, mener at vi er bortskjemte og ikke tåler snø på Østlandet…

Her jeg bor, er vi ikke vant med snøfrie vintere slik det noen gang er i nord. Har vel ikke hatt mindre enn 30 cm i vinter og jeg klager ikke.

Nå har det lavet ned i hele helga, men jeg er jo heldig og har betalt traktor for å ta å brøyte gårdsplass. Fredag snø, ingen traktor, lørdag snødde det masse, ingen h&%#"tes traktor. Parkerte dermed på vegen slik at når traktoren fikk tatt gårdsplassen så kunne jeg kjøre bilen på gårdsplassen eller aller helst i garasjen. Ingen traktor!!!! Søndag måtte den vel komme, nei…..

I dag tidlig spadde jeg frem bilen, brøytebilen hadde jo gått på veien og hadde hardpakka snø til over dørlåsen på alle fire kanter, hurra!

Når jeg kom hjem fra jobb hadde "snille traktoren" tatt et ørlite traktorskjær med snø. Har måkt 40 kvm med 60 cm med snø og forbannet traktorbrøytemannen. Så var det garasjen da…

Om noen har lest mitt innlegg om manglende bil http://www.vgb.no/33603/perma/399712/#comments så hadde jeg ikke bil en stund og å måke foran garasjen var ikke viktig. Det var hardpakka med snø og is foran den. Brukt 5 kg havsalt, 1 kg isdreper, 3 kg med sånne skjell, og 10 kg med grus og jeg får ikke rygga bilen inn…!!!!!! 

Hørte på Red og kjøpte nytt batteri den gang, men når jeg har kenguhopp vil jeg ha fronten frem i garasjen. Hjalp ikke med nytt batteri, den stopper foran ethvert kryss og rundkjøring. Når jeg starter igjen hopper den som en kenguru mellom 5 og 30 km/t. Har hørt noen som har prata om at det kan være en pandasonde eller noe slikt , burde min bil flytta til Australia??? (De dyra hører hjemme der!)

Jeg får farkern ikke rygga bil inn i garasjen, er sinna og venter på dyttehjelp. Er grautmasse og glatt selv om jeg spar og strør. Så vi har vinter her i sør vi også…..

Og når jeg logget meg inn så ser jeg ingen andre som klager på været her, ikke jeg heller  *kremt* . Jeg vil ha ikke-kengu-panda-bil inn i garasjen…..!!!!!

Tips oss hvis dette innlegget er upassende